Verzending PostNL € 5,95

gratis vanaf € 75,-

Vintage Paint Dealer

Krijtverf maar dan meer

altijd tot wel -30/-40% goedkoper dan dealers

origineel en 1ste kwaliteit

Bunzlau servies

van Ceramika Artystyczna

Wie is Lovely-Blue?..

Liefde voor blauw, passie voor pools aardewerk dat is de gouden combinatie voor het ontstaan van Lovely-Blue.  Vanaf jongs af aan  ben ik gepassioneerd door alles  wat ook maar blauw is, vooral donkerblauw, niet zo vreemd dat dit prachtige servies dan ook snel mijn hart had gestolen. 

Ik verzamel zelf al ruim 20 jaar, en ook ik ben al diverse keren gewisseld in stijlen,momenteel is dat een combinatie tussen klassiek/ Retro / Unikat. Mijn voorkeur gaat uit naar teruggaan naar de basis met een mix van patronen die je niet overal tegenkomt. Zo creeer je juist een eigen persoonlijke stijl en identiteit. Wisten jullie ook dat alles nog met de hand bestempeld en beschilderd wordt?

Sinds kort bied ik ook bijzondere vintage items aan  denk aan oud kristal uit Tsjechië, antiek zilver en nog veel meer pareltjes zoals brocante regal rekjes, franse luikjes, alles om je tafel of interieur mee aan te kleden en juist die mooie combinatie te creeeren die uniek is.

Snuffel maar eens door het bijzondere assortiment dat ik voor jullie heb samengesteld misschien zit er wel iets bijzonders voor jou bij.

Geniet en laat je inspireren

Veel liefs  Cyndie 

 

Wie is Lovely Blue??.. 2

 

Mobiel: +31(0)652067572           Mail: info@lovely-blue.nl

Showroom:

Eburonenstraat 17,   6171BG Stein (Zuid Limburg)

 

Wij werken uitsluitend op afspraak!!!!