gratis verzending €75

Verpakking 100% recyclebaar

Ruim 30-40% voordeliger

dan winkeladviesprijzen door eigen inkoop

Gecertificeerd Keurmerk

Veilig en Betrouwbaar shoppen

origineel bunzlau aardewerk

van Ceramika Artystyczna

Wie is Lovely-Blue?..

Wat gezellig dat je mijn website bezoekt, graag wil ik mij aan je voorstellen.

Mijn naam is Cyndie  en ik ben het hart van Lovely-Blue.

Vanaf jongs af aan  heb ik al een passie voor blauw, vooral donkerblauw, niet zo vreemd dat dit prachtige servies ook snel mijn hart had gestolen. 

Ik verzamel zelf al vele jaren en roep steeds ik heb niks meer nodig maar dan komt er toch weer dat ene bijzondere kommetje of mokje langs en kan ik natuurlijk geen nee zeggen. Het leuke aan dit servies is dat er zo ontzettend veel verschillende decors zijn die toch vaak allemaal door elkaar heen gebruikt en zo een geheel vormen en iedereen zijn eigen unieke collectie samenstelt. Er is zoveel moois te krijgen wat in nederland nog niet zo bekend is  en er zijn ook nog hobby’s in hobby’s denk bv aan Unikat artikelen, nog meer handwerk en ingewikkeldere decors, alles wordt nog met de hand bestempeld en gaat door vele handen heen. Hoe mooi is het als we samen deze ambacht in stand kunnen houden.

Mijn hobby bleek  al snel een bijzondere passie te zijn waarmee ik al veel mensen besmet heb. Aan huis heb ik een super gezellig maar vooral warm sfeervolle showroom waar op afspraak gezellig private shopping kan worden gedaan, ivm de corona maatregelen moet dit voor ieder veilig en vertrouwd voelen dat is het belangrijkste

We proberen ook zoveel mogelijk in de webshop te plaatsen maar uiteraard is dit heel veel werk en niet helemaal haalbaar want er komen bijna wekelijks mooie dingen binnen en wil je graag een keer komen shoppen maak dan even een afspraak dan ben je altijd welkom

Door eigen inkoop kunnen wij dit prachtige, 100% originele, Poolse aardewerk uit de stad Bunzlau voor vriendelijke prijzen  aanbieden, dat oploopt tot 40% goedkoper dan bij de nederlandse dealers. En hierdoor kunnen wij ook  nog andere patronen en vormen aanbieden die nog voor vele verzamelaars nog onbekend zijn.

Ik wens jullie heel veel plezier op mijn pagina, wil je graag weten welke decors er nog meer zijn buiten de standaard Bunzlau decors kijk dan even onder Decors, hier zie je een kleine selectie van decors die er zoal te krijgen zijn.

Geniet en laat je inspireren

Wie is Lovely Blue??.. 1

Met veel liefde, passie en zorg heb ik een bijzonder assortiment voor jullie samengesteld hier in de webshop  en wens jullie heel veel shopplezier

Mocht je iets niet vinden of advies willen mbt bepaalde combinaties of afmetingen ed laat het me dan even weten, dan help ik je graag

Mobiel: +31(0)652067572
Mail: info@lovely-blue.nl

Showroom:

Eburonenstraat 17
6171BG Stein (Zuid Limburg)

Maandag   Gesloten

Dinsdag    Gesloten

Woensdag-Donderdagavond Vrijdag en Zaterdag op afspraak geopend!!

Alleen op afspraak geopend!

Voor een private shopping beleving stuur ons dan een berichtje, whatsapp of  bel even.

Bestellen via de webshop kan 24/7 en deze mag ook altijd opgehaald worden na afspraak

 

In de winkel gelden de volgende spelregels:

  • Tijdens de afspraak houdt u 1,5 meter afstand en draagt u een mondkapje.
  • Alleen als u klachtenvrij bent, kan de afspraak doorgaan.
  • In de winkel kunnen i.v.m. de ruimte maximaal 2 klanten tegelijkertijd ontvangen worden, geef aan of je alleen komt of met z’n tweeën. 

Liefs team Lovely