gratis verzending €75

of bestelling ophalen in Limburg

Vintage Paint Dealer

Krijtverf maar dan meer

altijd tot -30 /-40% goedkoper dan dealers

meer keuze en patronen

Bunzlau servies

van Ceramika Artystyczna

Wie is Lovely-Blue?..

Liefde voor blauw, passie voor pools aardewerk dat is de gouden combinatie voor het ontstaan van Lovely-Blue.  Vanaf jongs af aan  heb ik al een passie voor blauw, vooral donkerblauw, niet zo vreemd dat dit prachtige servies ook snel mijn hart had gestolen. 

Ik verzamel zelf al vele jaren, en ook ik ben al diverse keren gewisseld in stijlen,momenteel is dat een combinatie tussen klassiek/ Retro / Unikat. Mijn voorkeur gaat uit naar teruggaan naar de basis met een mix van patronen die je niet overal tegenkomt. Zo creeer je juist een eigen persoonlijke stijl en identiteit. Wisten jullie ook dat alles nog met de hand bestempeld en beschilderd wordt? Elk artikel gaat door vele handen heen. Hoe mooi is het als we samen deze ambacht in stand kunnen houden.

Er komt vanalles in de  webshop, maar uiteraard is het niet mogelijk om alles erin te krijgen en daarbij vindt ik het ook belangrijk dat voor de mensen die live komen shoppen in onze snoepwinkel er best mooie pareltjes mogen zijn zodat je het echte belevenis gevoel ervaart.

Snuffel maar eens door het bijzondere assortiment dat ik voor jullie heb samengesteld  in de webshop en wens jullie heel veel shopplezier. Mocht je langs willen komen, stuur dan even een berichtje

Geniet en laat je inspireren

Liefs Cyndie 

 

Wie is Lovely Blue??.. 2

 

Mobiel: +31(0)652067572           Mail: info@lovely-blue.nl

Showroom:

Eburonenstraat 17,   6171BG Stein (Zuid Limburg)

 

Vanaf september 2023 nieuwe openingstijden WINKEL

Via de afsprakenplanner op deze site kun je zien welke tijden nog beschikbaar zijn, een pb mag altijd!!

Ma-Din en Woensdag GESLOTEN

Donderdagavond op AFSPRAAK 18:00-20:30 uur

Vrijdag op AFSPRAAK 10:00-15:30 uur

Zaterdag af en toe op AFSPRAAK