gratis verzending €75

Of kom je bestelling ophalen

Gecertificeerd keurmerk

Veilig en Betrouwbaar Shoppen

Moderne & Retro Stijl

Unieke patronen/ Ruime Keuze

Pools aardewerk

van Ceramika Artystyczna

Wie is Lovely-Blue?..

Wat gezellig dat je mijn website bezoekt.

Ik ben het kloppende hart van  Lovely-Blue.  Vanaf jongs af aan  heb ik al een passie voor blauw, vooral donkerblauw, niet zo vreemd dat dit prachtige servies ook snel mijn hart had gestolen. 

Ik verzamel zelf al vele jaren, en ook ik ben al diverse keren gewisseld in stijlen,momenteel is dat een combinatie tussen klassiek/ Retro / Unikat. Mijn voorkeur gaat uit naar teruggaan naar de basis met een mix van patronen die je niet overal tegenkomt. Zo creeer je juist een eigen persoonlijke stijl en identiteit. Wisten jullie ook dat alles nog met de hand bestempeld en beschilderd wordt? Elk artikel gaat door vele handen heen. Hoe mooi is het als we samen deze ambacht in stand kunnen houden.

Er komt vanalles in de  webshop, maar uiteraard is het niet mogelijk om alles erin te krijgen en daarbij vindt ik het ook belangrijk dat voor de mensen die live komen shoppen in onze snoepwinkel er best mooie pareltjes mogen zijn zodat je het echte belevenis gevoel ervaart.

Met veel liefde, passie en zorg heb ik een bijzonder assortiment voor jullie samengesteld hier in de webshop en wens jullie heel veel shopplezier. Mocht je langs willen komen, stuur dan even een berichtje

Geniet en laat je inspireren

Liefs Cyndie 

 

Wie is Lovely Blue??.. 1

Mobiel: +31(0)652067572           Mail: info@lovely-blue.nl

Showroom:

Eburonenstraat 17,   6171BG Stein (Zuid Limburg)

Openingstijden:

Maandag + Dinsdag  GESLOTEN

Woensdag op afspraak

Donderdagavond op afspraak

Vrijdag + Zaterdag op Afspraak