gratis verzending €75

Verpakking 100% recyclebaar

Ruim 30-40% voordeliger

dan winkeladviesprijzen door eigen inkoop

Gecertificeerd Keurmerk

Veilig en Betrouwbaar shoppen

origineel bunzlau aardewerk

van Ceramika Artystyczna

Hoe het allemaal begon

Welkom op de pagina van Lovely-Blue

Hoe is het ontstaan: Ongeveer 18 jaar geleden ben ik begonnen met het verzamelen van dit bijzondere oersterke handgemaakte Poolse servies. Door mijn passie voor blauwe kleuren groeide de collectie vrij snel en kwam ik tot de ontdekking dat het ook juist leuk is om verschillende decors te combineren in een zowel strak en modern als in een landelijk interieur. De diversiteit van het servies maakt het juist zo leuk om het dagelijks te gebruiken. Daarnaast is het ook nog eens vaatwasser-oven en magnetron bestendig, wel zo handig voor de moderne huisvrouw.

Naast mijn eigen verzamelhobby verkoop ik ook dit mooie poolse aardewerk, vanaf januari 2020 is er ook een webshop die volledig beheerd en ingericht wordt door mijn wederhelft en kan er ook naar hartelust online geshopt worden.

Het servies wordt nog met de hand gemaakt, uit klei in de directe omgeving van de stad en bestempeld dmv sponzen of geschilderd in de stad Boleslawiec in Polen. Het bijzondere aan dit servies is dat er ontzettend veel patronen zijn die vervolgens allemaal gecombineerd kunnen worden omdat ze vaak dezelfde basiskleuren hebben. Het servies dat ik aanbiedt komt uit de fabriek ceramika artystyczna in de stad Boleslawiec voormalig stad Bunzlau en door eigen inkoop kunnen wij de prijzen 30 tot 40% onder de winkeladviesprijs aanbieden en hebben we een breder assortiment aan patronen. Zo is verzamelen voor iedereen betaalbaar

Ik hoop dat wij jullie  kunnen inspireren door op creatieve wijze te laten zien wat de mogelijkheden zijn met dit bijzondere oersterke servies en door het te gebruiken als presentatie van een heerlijk gerecht, wordt elke maaltijd een feest!!!!

Alleen op afspraak geopend!

Voor een private shopping beleving stuur ons dan een berichtje, whatsapp of  bel even.

Bestellen via de webshop kan 24/7 en deze mag ook altijd opgehaald worden na afspraak

 

In de winkel gelden de volgende spelregels:

  • Tijdens de afspraak houdt u 1,5 meter afstand en draagt u een mondkapje.
  • Alleen als u klachtenvrij bent, kan de afspraak doorgaan.
  • In de winkel kunnen i.v.m. de ruimte maximaal 2 klanten tegelijkertijd ontvangen worden, geef aan of je alleen komt of met z’n tweeën. 

Liefs team Lovely